Palvelut ja henkilökunta

Reseptien uusimiset, lääkejätteiden vastaanotto, Teemamittauspäivät           Kuortaneen apteekki palvelee!

Kuortaneen apteekki tarjoaa monipuoliset apteekkipalvelut ystävällisellä ja asiantuntevalla asiakaspalvelulla höystettynä. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja sinua palvelevaan henkilökuntaan!

Reseptien uusiminen

Uusimme edelleenkin reseptisi apteekissamme, mikäli et halua sitä itse tehdä www.kanta.fi - palvelun kautta .

Mobiiliresepti -palvelu

Mobiiliresepti -palvelun kautta asiakas voi lähettää varauksen eReseptistään Kuortaneen apteekkiin. Mobiiliresepti -sovellus on ladattavissa Google Play -kaupasta sekä AppStoresta.

Ohje: 1) Lataa Mobiiliresepti -niminen sovellus sovelluskaupasta.

           2) Paina Aloita.

           3) Paina Lue viivakoodi.

           4)  Sovita potilasohjeen viivakoodi puhelimen näytölle. Sovellus nappaa viivakoodista automaattisesti

                valokuvan.

           5) Lue kaikki halutut viivakoodit samoin.

           6) Valitse Kuortaneen apteekki pudotusvalikosta.

           7) Syötä oma puhelinnumerosi ja hyväksy ehdot.

           8) Paina lähetä tiedot.

Asiakkaan varaamat reseptit näkyvät Kuortaneen apteekin reseptijonossa. Käsittelemme reseptin/reseptit valmiiksi etukäteen ja ne voi hakea sitten, kun itselle parhaiten sopii. Myös tilattavat lääkevalmisteet ovat seuraavana päivänä jo valmiina apteekissamme. Kokeilkaa rohkeasti uutta palveluamme!

Yhdyshenkilöt

Kuortaneen apteekin henkilökuntaan kuuluvat astma-, diabetes- ja sydänyhdyshenkilöt, jotka tarjoavat erityisneuvontaa astman, diabeteksen sekä sydän- ja verisuonisairauksien hoidossa. Halutessasi voit kääntyä yhdyshenkilöiden puoleen, jos haluat ohjausta omaan sairauteesi liittyen.

Apteekkien sydänohjelma Apteekkien astmaohjelma Apteekkien diabetesohjelma

Lääkejätteiden vastaanotto

Kuortaneen apteekki ottaa vastaan vanhentuneet lääkkeet ja huolehtii niiden oikeaoppisesta kierrätyksestä. Vanhentuneet ja käytöstä poistuneet lääkkeet ovat ongelmajätettä, joten niitä ei saa hävittää normaalin kotitalousjätteen mukana. Voit tuoda ne maksutta meille kierrätettäviksi! Lääkejätteen lisäksi otamme vastaan myös kuumemittarit.

Tuo lääkkeet alkuperäispakkauksissaan läpinäkyvässä muovipussissa. Poista reseptilääkkeistä ohjelaput tietosuojan vuoksi. Lajittele erikseen aerosolit, nestemäiset, voiteet, jodipitoiset lääkkeet ja neulat.

Teemamittauspäivät

Järjestämme teemamittauspäiviä, kuten kolesterolimittauksia ja verenpainemittauksia, apteekissamme. Voit kysyä lisää mittauksista henkilökunnaltamme!