Kuortaneen apteekki auttaa luotettavasti – hoidamme puolestasi reseptit ja paljon muuta!

Ota yhteyttä

Kuortaneen apteekki auttaa luotettavasti – hoidamme puolestasi reseptit ja paljon muuta!

Ota yhteyttä

Kuortaneen apteekki auttaa luotettavasti – hoidamme puolestasi reseptit ja paljon muuta!

Ota yhteyttä

Kuortaneen apteekki tarjoaa apteekkipalveluja monipuolisesti ja asiantuntevasti. Meiltä hoituvat niin reseptien uusimiset, lääkejätteiden vastaanotto kuin esimerkiksi teemamittauspäivätkin. Pyrimme aina palvelemaan asiakkaitamme ystävällisesti ja asiantuntevasti.

Reseptien uusiminen ja Mobiiliresepti

Jos et halua uusia reseptejä kanta.fi-palvelun kautta, voimme yhä hoitaa sen puolestasi apteekissamme. Lisäksi käytössämme on Mobiiliresepti-palvelu, jonka kautta asiakkaat voivat lähettää varauksen eReseptistään Kuortaneen apteekkiin. Mobiiliresepti-sovellus on ladattavissa Google Play -kaupasta sekä AppStoresta. Voimme tarvittaessa auttaa palvelun lataamisessa ja käytössä.

Asiakkaiden varaamat reseptit näkyvät heti Kuortaneen apteekin reseptijonossa. Käsittelemme reseptin tai reseptit valmiiksi etukäteen, ja ne voi hakea sitten, kun itselle parhaiten sopii. Myös tilattavat lääkevalmisteet ovat jo seuraavana päivänä valmiina apteekissamme. Kokeilkaa rohkeasti uutta palveluamme!

Yhdyshenkilömme tarjoavat asiantuntevaa ja ystävällistä tukea sairauden hoitoon

Kuortaneen apteekin henkilökuntaan kuuluvat astma-, diabetes- ja sydänyhdyshenkilöt, jotka tarjoavat erityisneuvontaa kyseisten sairauksien hoidossa. Halutessasi voit kääntyä yhdyshenkilöiden puoleen, jos haluat ohjausta omaan sairauteesi liittyen.

Hankkiudumme lääkkeistä turvallisesti eroon puolestasi

Kuortaneen apteekki vastaanottaa vanhentuneita lääkkeet ja huolehtii niiden oikeaoppisesta kierrätyksestä. Vanhentuneet ja käytöstä poistuneet lääkkeet ovat ongelmajätettä, jota ei saa hävittää normaalin kotitalousjätteen mukana. Voit kuitenkin tuoda ne maksutta meille kierrätettäviksi! Lääkejätteen lisäksi otamme vastaan kuumemittareita.

Tuo lääkkeet alkuperäispakkauksissaan läpinäkyvässä muovipussissa. Poista reseptilääkkeistä ohjelaput tietosuojan vuoksi. Lajittele erikseen aerosolit, nestemäiset, voiteet, jodipitoiset lääkkeet ja neulat.

Teemamittauspäivämme auttavat asiakkaita kartoittamaan vointiaan vaivattomasti

Järjestämme apteekissamme teemamittauspäiviä, kuten kolesteroli- ja verenpainemittauksia. Voit kysyä lisää mittauksista henkilökunnaltamme!

Apteekin henkilökunnalla on monipuolista osaamista

Apteekkari, koulutukseltaan proviisori, kantaa vastuun koko apteekista ja sen liiketoiminnasta. Farmaseutin tehtävänä puolestaan on palvella asiakkaita ja ohjeistaa lääkkeiden käytössä. Hän hallitsee lääkkeisiin liittyvän puolueettoman tiedon. Tekninen apulainen työskentelee kassalla sekä hoitaa logistiikkaa ja toimistotöitä, kuten laskutusta. Kun tarvitset luotettavaa apteekkipalvelua, tule Kuortaneen apteekkiin!